Nettikirppikset

beads-1527060_1280

Käytettyjen vaatteiden nettikaupat mitä ja missä. Kierrätys kannattaa aina, vaatteet ja asusteet kannattaa kierrättää luonnonkin takia. Toisen vanhasta voi olla iloa pitkään jollekin muulle ja joskus voi tehdä upeitakin löytöjä. Jos ei vaatteet kiinnosta, käytettynä voi toki löytää myös esimerkiksi koruja tai muita asusteita. Miksi nettikirppikset: nettikirppiksillä ei yleensä makseta pöytämaksun tapaisia ja saat vaatteesi näkyviin useammille. Voit tehdä löytöjä ostajana mistä päin tahansa ja nykyään useilla on myös palautus/vaihtomahdollisuus tarvittaessa. Nettikirppiksiltä voi joskus tehdä erikoisempiakin löytöjä kuin ketjukaupoissa. Merkkituoteita saattaa löytää edullisesti.

Vähän käytetty myy nimensä mukaisesti vähän käytettyjä naisten vaatteita. Esimerkiksi tämä ruusumekko näyttää aika kivalta. Ei ole kirjoittajan oma, poimin vain. Emmy myy merkkivaatteita ja on erityisesti merkkivaatteiden myyjille ja ostajille suunnattu. Tori.fi josta löytää yksityisten myyjien vaatteita ja asusteita. Kuva.

 

Second hand shops: you can find also good stuff at secondhand stores. If you don’t buy clothes check example jewellery. If you like brands check also brands you can find many. Don’t throw away old clothes give those for secondhand/charity.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s